INFO

Kuvittaja ja graafinen suunnittelija

Kuvaamataito Suvi Kari ( y-tunnus 2653225-9)

Suvi Kari
050 369 8581
suvi.kari@kuvaamataito.fi

 

Suvi Kari (s.1981, syntynyt vaasassa) sipoolainen kuvittaja ja graafinen suunnittelija.

Kuvitukseni ovat usein luonto ja kasviaiheisia, satujen värikkäitä kohtauksia, sympaatisia otuksia ja hahmoja. Ne ovat tyylitään perinteisiä sekä klassisia ja ovat tehty maalaus- ja piirustustekniikoilla. Vastapainona on  myös kuvankäsittelyllä tehdyt kuvitukset, jossa valokuvat maalautuvat mystisiksi fotomontaaseksi jopa aavetarinoiden kuvituksiksi.

KuvittajaGraafiseksi suunnittelijaksi olen valmistunut Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta 2005, jonka jälkeen olen työskennellyt vaasassa kuvankäsittelijä, graafisena suunnittelelijana mainostoimistossa sekä espoossa graafisessa suunnittelutoimitossa. Kymmenen vuoden kokemuksen ammattitaidollani syntyvät mm. visuaaliset ilmeet, esitteiden, kirjojen ja julkaisujen taitot, flyerit, nettibannerit, logot ja käyntikortit. Tutustu töhini portfoliossani ja www.suvikari.com.

Kuvitus

Graafisen suunnittelun ja kuvitus yhteistyön merkeissä asiakas tapaamiset hoituvat helposti pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää) ja itäuusimaa (Porvoo, Sipoo). Muuten kaikkialta maailmalta toki sähköpostein ja puhelimitse.

Yhteystiedot

Suvi Kari

0503698581

suvi.kari (at) kuvaamataito.fi

Suvi_Kari