Toimitusehdot

Maksu

Kaikki hinnat ovat euroissa (€) ja sisältävät 24% arvonlisäveroa. Varaamme oikeuden hintamuutoksiin ja korjauksiin, jotka johtuvat teknisestä tai inhimillisestä virheestä. Tilauksen voi maksaa tilausvahvistuksen mukana tulevan kirjallisen laskun avulla.

Toimituskulut

Tilauksen hintaan lisätään toimituskulu, joka on 2,00 €.

Tilausvahvistus

Kun tilauksesi on käsitelty, saat vahvistuksen tilauksen perille menosta ja toimitusajasta sähköpostitse.

Toimitus

Normaali toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Toimitamme tilauksen postitse painon mukaan joko postin kirjeenä, maksikirjeenä tai postipakettina. Tavarat toimitetaan vain Suomen rajojen sisäpuolelle.

Palautus

Tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautuksissa tuotteen hinta palautetaan ostajalle postikuluineen. Käsittelyn helpottamiseksi muista laittaa pakettiin mukaan kuitti ja yhteystietosi eli nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Pakottava este

Pidätämme oikeuden perua tilauksen, mikäli tuotteet on loppunut tai niiden toimituksessa esiintyy muu vastaava pakottava este. Emme vastaa ongelmista jotka aiheuttaa sota, terrorismi, varkaus, tulipalo, sähkökatkos, tai muu vastaava. Pidätämme myös oikeuden perua tehdyn tilauksen, jos näemme sen tarpeelliseksi.