Loistavaan kauppaan

Tervetuloa loistavaan kauppaan!

Kun tilauksesi on käsitelty, saat vahvistuksen tilauksen perillemenosta ja toimitusajasta sähköpostitse. Tilauksiin lisätään postikulut lähetyksenä 2,00 €. Katso toimitusehdot. Suuremmat tilausmäärät ja jälleenmyyjät: suvi.kari@kuvaamataito.fi

Pehmoheijastin 

Muotoonleikattu värikäs ja suloinen kettu-, kissa- ja siilipehmoheijastin auttaa sinua näkymään hämärässä ja pimeässä. Mukana tulee papukaijalukko.

Heijastimet ovat CE merkittyjä ja täyttävät standardin EN 13356-2001. Työterveyslaitos, Fysiikan osasto, Topeliuksenkatu 41 a A, FI-00250 Helsinki, ilmoitettu laitos nro 0403 on tyyppitarkastanut tämän henkilösuojaimenstandardin VNp 1406/93 ja sen muutosten mukaisesti. Valmistettu Suomessa.

kettuheijastin_1kettu_pehmo_heijastin_smallKettuheijastin  7.50 €

tilausnamiska


kissa_heijastin

Kissaheijastin  7.50 €

tilausnamiska


siili_heijastin

Siiliheijastin  6.50 €

tilausnamiska


Heijastintarrapostikortit

Heijastavat tarrat on kätevästi leikattavissa arkista, joka on samalla postikortti. Lähetä ilahduttavat terveiset tai hyödynnä vain leikattavat vahvasti heijastavat tarrat suloisista eläinhamoista, kauniista luontoaiheista tai jännittävistä haamukuvioista.

Voidaan liimata vaatteisiin ja ulkoiluvarusteisiiin. Ei suositella arkoihin pintoihin, kuten nahka tai keinonahka.

Huom. heijastavatarra ei ole henkilösuojain. Pimeän aikana tiellä liikkuessaan jalankulkijan on tarpeen käyttää lisäksi asianmukaista, henkilönsuojaimien vaatimukset täyttävää, CE-merkittyä heijastinta tai heijastinliiviä.

Tehty Suomessa.

Heijastinpostikortit ovat saaneet Avainlippu-merkin.

Heijastintarrapostikortti ”Metsäneläimiä” 4.50€

tilausnamiska


Heijastintarrapostikortti ”Kukkasia” 4.50 €

tilausnamiska


Heijastintarrapostikortti ”Haamu 1” 4.50 €

tilausnamiska


Heijastintarrapostikortti ”haamu 2” 4.50 €

tilausnamiska