KUVAAMATAITO SUVI KARI

Kuvitus & graafinen suunnittelu

INFO

Kuvittaja ja graafinen suunnittelija

Yritykseni tiedot:
Kuvaamataito Suvi Kari ( y-tunnus 2653225-9)
Suvi Kari
050 369 8581
suvi.kari(at)kuvaamataito.fi

Tutustu töihini ja asiakas projekteihin tästä: Referenssit

Tarkempi ansioluetteloni: CV

Suvi Kari (s.1981, syntynyt Vaasassa) sipoolainen graafinen suunnittelija ja kuvittaja.

Graafiseksi suunnittelijaksi olen valmistunut Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta 2005, jonka jälkeen olen työskennellyt Vaasassa kuvankäsittelijä, graafisena suunnittelijana mainostoimistossa sekä Espoossa graafisessa suunnittelutoimitossa. Kahden vuosikymmenen kokemuksen ammattitaidollani syntyvät mm. visuaaliset ilmeet, esitteet, julisteet, flyerit, nettibannerit, logot, käyntikortit ja kirjojen sekä julkaisujen taitot.

Kuvittaja

Kuvitukseni ovat usein luonto ja kasviaiheisia, satujen värikkäitä kohtauksia, sympaatisia otuksia ja hahmoja. Ne ovat tyylitään perinteisiä sekä klassisia ja ovat tehty maalaus- ja piirustustekniikoilla. Vastapainona on  myös kuvankäsittelyllä tehdyt kuvitukset, jossa valokuvat maalautuvat mystisiksi fotomontaaseksi jopa aavetarinoiden kuvituksiksi. Tutustu töhini myös Kuvittajat ry portfoliossani ja www.suvikari.com.

Kuvitus

Graafisen suunnittelun ja kuvitus yhteistyön merkeissä asiakas tapaamiset hoituvat helposti pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää) ja itäuusimaa (Porvoo, Sipoo). Muuten kaikkialta maailmalta toki sähköpostein, zoomilla ja puhelimitse.

Suvi_Kari