KUVAAMATAITO SUVI KARI

Kuvitus & graafinen suunnittelu

BlogiHeijastin

Heijastinpäivä 1.10.2022

Se on taas virallinen kansainvälinen heijastinpäivä, joka muistuttelee, että on hyvä aika ottaa heijastimet käyttöön ja pohtia miten erottuu pimeässä.

Voin tunnustaa, että vaikka kotini ja kaapit ovat kirjaimellisesti täynnä heijastimia, niin joka syksy sama tilanne yllättää – ulkoilen jo hämärtyvässä illassa ja huomaan, ettei vaatteissasi ole heijastinta. Siksi ei ole pahitteeksi, että heijastimia ei ole koskaan liikaa. Silloin voit kiinnittää niitä eri vaatteisiin, laukkuihin ja varusteisiin, jotka vaihtuvat sen mukaan oletko menossa töihin kassin kanssa, kouluun reppu selässä vai lenkkipolulle verkkareissa. Heijastimia kannataa roikkua siis monessa eri vaatteessa ja varusteissa. Ja sellainen myös aina ihana pieni lahja antaa ystävälle.

Tänä vuonna on ilo julkaista uusi heijastin mallini, joka tehty yhteistyössä ruotsalaisen Rädda Djuren Klubbenin kanssa. Heidän toiveena oli saada klubiin liittymislahjaksi suunnittelemani possu heijastin. Tätä heijastinta on nyt myynnissäni myös verkkokaupassani.

Possuheijastin Design by Suvi Kari

Loistavaa syksyä ja heijastinpäivää kaikille!

Share this post